Infó Világ Alkotókör Termékek Játékok Fórum

( Honlaptérkép ) Főoldal - Játékok - Szerepjáték - m.a.g.u.s.


Chaos és Kadmon közös rovata
VaBela jegyzeteinek felhasználásával

Mivel a legtöbb magyar játékos a MAGUS által ismerkedett meg a szerepjátékok világával, így jogos volt az igény, hogy dolgozzak ki rá szabályokat az Alkony világán való játékhoz.

A játék alapjául a hagyományos, zöld borítós MAGUS (vagy Első törvénykönyv) szabályokat vettük, mivel azt mindenki ismeri, és még ha át is tért az új szabályokra (Új Tekercsek), akkor is egyszerűen át tudja alakítani őket a saját szájíze szerint.

Az első MAGUS-Alkony (M*A) leírásaim után Chaos szerkesztésével készült el a játék mostani változata, amihez később hozzáfűztem a VaBela által készített jegyzeteket is.

A hozzászólásokat és kérdéseket az MAGUS - Alkony Fórumon várom, ide jöhet bármilyen megszólalás a játékkal, a szabályokkal kapcsolatban.

Ha bárkinek van további ötlete, új szabályok, kasztok, lények tervezésére, azt szivesen látom az alkonyrpg@freemail.hu címen. A legjobb ötletek természetesen felkerülnek a honlapra is.


Letölthető Beltenger világleírás (rtf), zippel csomagolva


Ynevi karakterek az Alkony világán - Lehetőségek és szabályok.

Alkony karakter fajok - A Beltenger népeinek M*A konverziója.

Karakter kasztok - A MAGUS kasztok leírása az Alkony játékhoz.

Alkony Bestiárium - Az Alkony lényei M*A szabályok szerint

Opcionális szabályok - A M*A játékhoz javasolt szabályok gyűjteménye.


Szólj hozzá a témához!

Összes hozzászólás új ablakban


A M.A.G.U.S. márkanéven közismertté vált kiadványsorozatba tartozó művek szerzői jogai a DELTA VISION Kft. által képviselt szerzőket illetik. E szerzők, illetve a M.A.G.U.S., avagy a Kalandorok Krónikája és kapcsolódó védjegyek ügyében kizárólagos és egyedüli irodalmi ügynökként a DELTA VISION Kft. jár el. Az e körbe tartozó védjegyeket, vagy a korábban megjelent, Ynev világával kapcsolatos műveket felhasználó új kiadványok engedélyezése a DELTA VISION Kft. közreműködésével történik.
Minden jog fenntartva, beleértve az egész vagy részletek reprodukálásának jogát.

Jelen honlap a DELTA VISION Kft. engedélyével működik.


A M.A.G.U.S. avagy a Kalandozók Krónikái világhoz kapcsolódó könyv és szerepjáték kiadási jog a Tuan Kiadó saját tulajdona. A világgal kapcsolatos szerzői jogok Gáspár András és Novák Csanád tulajdonát képezik.
Minden jog fenntartva, beleértve az egész vagy részletek reprodukálásának, és kiegészítő anyagok megjelentetésének jogát!


Vissza a Főoldalra Vissza a Szerepjátékokhoz Levél írása