Infó Világ Alkotókör Termékek Játékok Fórum
Online kampány karakteralkotás

( Honlaptérkép ) Főoldal - Játékok - Chates szerepjáték - Karakteralkotás


A karakter alkotása technikailag egyszerű, mivel igazából nem muszáj hozzá a játékrendszer ismerete, s a szervező (jelen esetben leginkább én, Kadmon) alakítja ki a karakter értékeit, bár aki nagyon akarja, elszórakozhat vele az oldal alján felsorolt irányelvek segítségével.

A játékban rowlindokból már túltengés van, újabbakat nem nagyon lehet nyitni, de pl. a shogratok, denírek, rassetek, és a többi érdekes nép előtt szabad az út, bár e hármat javasolnám kipróbálásra, mivel érdekes és új élményekben lehet része általuk a játékosnak.

Most pedig következzenek a karakterlap kitöltendő kérdései:

A karakter neve: a játékos, miután kiválasztja a népet, az ott felsorolt nevek közül felír egyet, vagy kitalál egy hasonló hangzásvilágút, persze akár beszélő nevet is választhat, amit jó esetben akár a népe nyelvére is le lehet fordítani.
A játékos neve: A játékos értelemszerűen beírja a saját nevét vagy nickjét, és ha megadja az e-mail címét, akkor elérhető lesz innen is.
Csapat: esetleg a játékos is feltűntetheti, hogy a karakterével melyik csapathoz szeretne tartozni, de ez a játék kezdetekor válik el leginkább. A csapatokról részletesebben a
karakterek leírásánál lehet olvasni.
A karakter népe:
A karakter választhat a rendelkezésre álló népek közül a fentebb említett megkötésekkel.
A karakter foglalkozása: Úgy nagyjából meg kellene határozni, hogy mivel is foglalkozik a karakter, és mi mindenhez ért.
A karakter külseje: A népek leírása alapján ki kell alakítani egy olyan külsőt, ami illik a karakterhez, esetleg pár jellegzetességet, ami alapján könnyen felismerhető.
A karakter jellemzése:
Minden egyéb, ami eddig még nem lett felvezetve a karakterlapra, milyen a jelleme, viselkedése, esetleg az eddigi élete története, és végső soron bármi, amit szeretnél leírni róla.

Ha valaki nagyon részletesen szeretné kidolgozni a karakterét, akkor kidolgozhatja a képességeit és összeírhatja a képzettségeit is.

A három képessége a Fizikum, az Ügyesség és az Elme, ezek mindegyike lehet gyenge, átlagos és erős. Alapban mindegyik átlagos, ha a játékos szeretné, valamelyik értéket lecserélheti gyengére és akkor egy másikat erősre vehet.

A képzettségekből nyugodtan felirhat egy listát, hogy mi mindenhez szeretne érteni, erről nem írok listát, aki fel akarja őket írni, biztos lesz sejtése, mi érdekli. A képzettségek lehetnek kezdő, gyakorló és mester szintűek, 20 pontja van, ebből 1 pont egy kezdő, 3 pont egy gyakorló és 6 pont egy mester szint.


Szólj hozzá a témához!

Összes hozzászólás új ablakban

Vissza a Főoldalra Vissza a Chat Játékokhoz Levél írása