Infó Világ Alkotókör Termékek Játékok Fórum
1. Online kampány - Wiss Yitane

( Honlaptérkép ) Főoldal - Játékok - Chates szerepjáték - 1. Kampány

Az Online Alkony Kampányt a klasszikus Élő Város rendszer alapján terveztem, mely alapja, hogy minden játék egyetlen városban, ill. annak közvetlen környékén játszódik, s minden egyes karakter tettei befolyással vannak a kampány folytatására. A karakterek különféle csoportokat alkotnak, de ezek között lehet váltogatni, ha a karakter képességeire egy másik csoportnak nagyobb szüksége van.

A játék jelenleg legnagyobb részt az Alkony Chat keretein belül játszódik, de ha másoknak is van kedve beszállni a mesélés vagy szervezés folyamatába, szivesen látok bármilyen segítséget. A játékra vagy a szervezői posztra az Alkony Chaten Kadmonnál, vagy, ami biztosabb az alkonyrpg@freemail.hu címen lehet jelentkezni, bár jelenleg elég zsúfolt már a játékosi keret.

Legközelebbi játék:

Aki csak nézőként jön, ne kezdjen köszöngetni, magyarázkodni, csak csendben foglaljon helyet, és lehetőség szerint ne szóljon bele a játékba, a kérdéseit, véleményét pedig privát ablakban közölje.


Élő Wiss Yitane kampány


Az online Alkony játék helyszínét Wiss Yitane, a bazárváros képzi, egy tetherisek által alapított, s lakott település adja. Wiss Yitane az Alkony térképen a Beltenger alatti város, ahová Lel Sellaratból és Lel Tessinból is vezet út.

A játék előtt kötelező olvasmány az Érkezés, ami ad egy képet Wiss Yitane és az Alkony játék hangulatáról. E mellett persze célszerű átnézni az Alkony világleírásokat is.

A játszható karakterek a Beltenger népeinél, valamint a Távoli vidékek népeinél szerepelnek, a Ritka fajok egyelőre nem választhatóak. A karakter fajokról és népekről képeket a fenti oldalakon, valamint az Alkony Galériában lehet látni.


A játék


Mi kell egy karakter indításához ?

A Wiss Yitane kampány karakterei (2001.02.07)

A Wiss Yitane kampány eseményei (2001.02.07)


Fórumok


Az Alkony online kampány fórumain a játékosok és karakterek kommunikálhak egymással, meg lehet osztani információkat, fel lehet tenni kérdéseket és el lehet mondani a véleményeket.

A Játékosok fórumán a játékosok és az érdeklődők tehetik fel a kérdéseiket a játékról, a feltételekről, és itt lehet jelezni az ötleteket, javaslatokat, és gyakorlatilag bármit, ami a játékkal kapcsolatos.

A Törött Kopja Wiss Yitane egyik kocsmája, ahol a karakterek bemutatkozhatnak egymásnak, elmesélhetik a történeteiket vagy tippeket adhatnak a többi karakternek, hol érdemes szállást kivenni, étkezni, és kiben szabad megbízni vagy kit kell messzire elkerülni.

A Pokoltanya a Bazárváros egyik leghírhedtebb helye, léhűtők, szerencsejátékosok, fejvadászok, zsoldosok, tolvajok, bérgyilkosok, és egyéb érdekes, néha kellemetlen alakok gyülekezőhelye. A nyilvánosságra kevésbé vágyók és a sötétebb megbízatásokra várók gyakran fordulnak meg itt, híreket és feladatokat cserélgetve egymással pár pofa sör mellett.

A Wiss Yitane fórumon a kampány helyszínéről lehet kérdezni és ötleteket javasolni. A városról magáról készül már egy bővebb leírás, de az érdeklődők elősegítik, hogy ez minél teljesebb legyen.


Alkotások az online játékhoz


Hudi: Seranthil története (novella)

Kadmon: Howgarn, a denír zsivány (kép)


Az online játék szabályaiSzólj hozzá a témához!

Összes hozzászólás új ablakban

Vissza a Főoldalra Vissza a Chat Játékokhoz Levél írása