Infó Világ Alkotókör Termékek Játékok Fórum
Alkony megbízások

( Honlaptérkép ) Főoldal - Infó - Megbízások


Keresünk önként vállalkozókat az alábbi pozíciókba:

Grafikus: Az oldalt szeretnénk teljes mértékben saját képekkel illusztrálni. Ehhez keresünk grafikusokat, akik a novellákhoz és cikkekhez hajlandóak lennének illusztrációkat készíteni. A bővebb leíráshoz kattints ide!

Honlaptervező: A jelenlegi honlap nem a legmodernebb technika csodája, így bármilyen honlap-engine-t szívesen vennék, ami ki tudja elégíteni az alkotókör igényeit és megfelel a server (az RPG.Hu) által támasztott követelményeknek.

Makett készítő: Hamarosan beindul az Alkony Makettek rovat, ehhez lenne szükségünk olyanokra, akik gyakorlottak 1:72-es (25 mm-es) vagy 1:60-as (28 mm-es) figurák, állatok, járművek, illetve tereptárgyak készítésében.

Makett-figura festő: Mutasd meg a festői képességeidet az Alkony honlapon! A hamarosan induló Alkony Makettek rovathoz lenne szükségünk fotókra, amelyekhez jó minőségben festett, Alkony hangulatú figurákra van szükségünk.

Online kalandjáték tervező: Ötleteink vannak különféle online játékokhoz, ám az alkotókör tagjai között nincs megfelelő tudással rendelkező programozó. Ha valaki már írt ilyet vagy van kedve megpróbálni, szívesen látjuk a jelentkezését.

Szerepjáték írók: A Szerepjátékos szekcióhoz bármilyen játékrendszert szívesen látunk, de elsősorban Magus és D&D rendszerhez értő írókat keresünk, akik össze tudnának állítani egy szabályrendszet, ami alapján lehet a választott rendszerrel játszani az Alkony világán.

Szerepjáték kaland-tervező: Szeretnénk honlapunkra Alkonyos kalandokat is feltenni, ehhez bármilyen rendszerben szívesen látunk elkészített kalandokat vagy akár csak vázlatokat is. A bővebb leíráshoz kattints ide!

Jelentkezni lehet bármelyik pozícióra: alkonyrpg@freemail.hu

Anyagi juttatást egyelőre nem tudunk felajánlani, csak erkölcsi elismerést. Ha az elkészült munka publikálásából bevétel származik, a szerzőt természetesen jutalék illeti. Ha bármelyik projekt beindul, fizetős megbízások is várhatóak.


Szólj hozzá a témához!

Összes hozzászólás új ablakban

Vissza a Főoldalra Vissza az Infóhoz Levél írása