Infó Világ Alkotókör Termékek Játékok Fórum
Alkony megbízások grafikusoknak

( Honlaptérkép ) Főoldal - Infó - Megbízások - Grafikusok


Az oldalt szeretnénk teljes mértékben saját képekkel illusztrálni, hogy lecserélhessük az idegen alkotók képeit, amik jelenleg a grafikák nagyobb részét adják. Ehhez keresünk grafikusokat, akik a novellákhoz és cikkekhez hajlandóak lennének illusztrációkat készíteni.

Elsősorban a novellákhoz és cikkekhez szeretnénk illusztrációkat, valamint ábrákat a világ fajairól és népeiről. Önálló rajzokat is szívesen látnánk, amik a Galériában szerepelhetnének.

A jelenleg fent lévő képek alapján láthatod, hogy milyen grafikákat szeretnénk illusztrációként, de a cikkeket, novellákat olvasva is támadhatnak ötleteid jó képekhez, amiket megrajzolhatsz.

A képek stílusában elsősorban egy ókori/kora középkori hangulatot próbálunk elérni. Ezekhez a Galériában is találhatsz vázlatokat. Ha vannak olyan képeid, amik illenek ehhez a hangulathoz, azokat is elküldheted, nem feltétlenül kell új képeket rajzolnod.

Jelentkezni lehet ezen az e-mail címen: alkonyrpg@freemail.hu

Anyagi juttatást egyelőre nem tudunk felajánlani, csak erkölcsi elismerést. Ha az elkészült munka publikálásából bevétel származik, a szerzőt természetesen jutalék illeti. Ha bármelyik projekt beindul, fizetős megbízások is várhatóak.


Szólj hozzá a témához!

Összes hozzászólás új ablakban

Vissza a Főoldalra Vissza az Infóhoz Levél írása