Infó Világ Alkotókör Termékek Játékok Fórum
Hír-Archívum

( Honlaptérkép ) Főoldal - Infó - Hírek - Archívum


2005.11.27.

Megtörtént a találkozó, Andrew Field és Kadmon mellett a vendégek megismerkedhettek Kettel, egy újonc, de tehetséges írónővel és MinceR-rel, aki az Alkony d20 fejlesztés egyik vezetője.


2005.11.20.

2005 november 27-én de. 11-től Andrew Field dedikál a CDFűben. A helyszínen kedvezményesen lehet megvásárolni a Démonvirág regényt.


2001.06.01.

Beindult a honlap Képregény rovata, ahol többnyire humoros képregény-sorozatokat fogunk közzétenni. A bal oldalt látható kedves figura a Vacsora c. sorozat főszereplője.


2001.05.30.

Már tavaly nyáron felmerült egy Alkony film ötlete, s a többi film sikerét, valamint az érdeklődést látva úgy tűnik, hogy talán érdemes lenne megpróbálni egy hasonló amatőr filmet...
(
további információk)


2001.05.13.

Az Rpg.hu hétvégi leállása miatt létrehoztam egy mirrort a régi Alkony honlap helyén, a címe: mirror.alkony.com vagy www.nexus.hu/alkony/mirror. A hivatalos oldal továbbra az is Rpg.hu-n marad, ami a nexus oldal nyitólapjáról is elérhető.
(A honlap jelenleg nem elérhető.)


2001.05.12.

Alkony vírust készített egy lelkes rajongóm, aki mindenáron szerette volna reklámozni az Alkony oldalt... A dolgot elítélem, és nyomatékosan kérném az illetőt itt is, hogy ne terjessze. Aki egy e-mailt kap, "alkony.gif.vbs" csatolással, az törölje nyugodtan. A vírus az internetes böngésző elindításakor azonnal fellép az Alkony oldalra.


2001.04.12.

Az oldal figyelmesebb látogatói észrevehették, hogy az elmúlt pár napban (hétben, hónapban...) viszonylag ritkán lett frissítve az oldal. Ennek oka a jelenlegi hajsza, ugyanis úgy néz ki, hogy egy számozott kiadású, promóciós novelláskötet meg fog jelenni... (további információk)


2001.02.14.

A TippTop számlálója szerint TheElf volt az Alkony honlap 2000. látogatója! Szinte pontosan két hónapra az 1000. látogató, MadDog után. A boldog tünde a fenti címen fogadja a gratulációkat és elismerő vállveregetéseket.


2001.01.16.

Elkezdtem írni az Alkony honlap angol nyelvű változatát. Egyelőre csak a Galéria és a Linkek kaptak helyet, de idővel egyre több anyag fog a külföldi látogatók rendelkezésére állni.


2001.01.05.

Diabl@ jóvoltából elkészült az első online Java-alapú online Alkony játék, egy akasztófa-program, amiben az Alkony népek neveit kell kitalálni.


2001.01.01.

Roodie elkészítette a Beltenger vidékének színes térképét. Jövőbeli tervei szerint az Alkony DnD 3e konverzióján kívül még további minőségi térképeket is várhatunk tőle.


2000.12.28.

Leonsio honlapján megjelent egy Alkony-interjú, ami egy kötetlen beszélgetés (l. illusztráció) alapján készült, melyben mesélek az Alkony eredetéről, és pár kérdés erejéig kitérek a készülő Alkony szerepjáték pár érdekes részletére.
(A honlap jelenleg nem elérhető.)


2000.12.15.

A TippTop számlálója szerint MadDog volt az Alkony honlap 1000. látogatója! A jeles eseményt egy hosszú ünneplés követte, és a végén ceremoniálisan átnyújtott a honlap szerkesztősége MadDognak egy email cimet, ahol szívesen fogadja a gratulációkat.


Szólj hozzá a témához!

Összes hozzászólás új ablakban

Vissza a Főoldalra Vissza az Infóhoz Levél írása